Sıcak Haber :
Anasayfa » » Fırtına zamanı

Fırtına zamanı

Unknown 10/05/2012 | 16:21


İnişli-çıkışlı bir grafiğe sahip olan Trabzonspor, bugün yepyeni bir sayfa açmak için sahne alıyor.

İnişli-çıkışlı bir grafiğe sahip olan Trabzonspor, bugün yepyeni bir sayfa açmak için sahne alıyor. Ligin formda ekibi Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Şenol Güneş’in ekibinin galibiyet dışında bir beklentisi yok

Süper Lig’de sezon başından bu yana inişli-çıkışlı bir grafiğe sahip olan ve henüz üst üste 2 maçta galibiyet başarısı gösteremeyen Trabzonspor, ideale yaklaştığı yeni kadrosuyla beyaz bir sayfa açmakta kararlı. Yarışın formda takımlarından Kasımpaşa’yı konuk edecek Fırtına, geçtiğimiz hafta iç sahadaki Mersin beraberliğini de unutturmak istiyor. Gelecek hafta deplasmanda Beşiktaş’a misafir gidecek Fırtına, aynı zamanda Kasımpaşa’yı devirip artı bir moral kazanmak niyetinde. Sakat oyuncularına rağmen alternatif isimlerin yüksek form durumuyla rahat bir nefes alan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta başından bu yana tüm futbolcularıyla yakından ilgilendi ve Janko’lu yeni sistemin oturması için özel antrenman programı üzerinde durdu. 

Tribünler en büyük kozu


Uzun bir aradan sonra takımın seyircisiz oynama cezasının da bitecek olması Bordo-Mavililer’in Kasımpaşa önündeki en büyük kozu.

Muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Onur Zeki Mustafa Bamba Emerson Barış Volkan Adrian Soner Olcan Janko

Kasımpaşa: Isaksson Abdurrahman Yalçın Elyasa Sancak Adem Özer Ernst Kerem Djalma Uche

Stat: Hüseyin Avni Aker

Saat: 20.00

Hakem: Hüseyin Göçek

Yayın: Lig TV
Haberi Paylaş :
Icon Icon Icon Icon
 
Spor haberleri ve İddaa İsh
Copyright © 2012. iddaa son haber - Edit By Kral İsmet