Sıcak Haber :
Anasayfa » » İlk derbi

İlk derbi

Unknown 10/04/2012 | 03:01


Potada sezonun ilk derbi heyecanı bugün Spor Toto Türkiye Kupası'nda yaşanacak. Aynı gruba düşen Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker, yeni kadrolarıyla İzmir'de kozlarını paylaşacak

Beko Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, takımlar, 2012-2013 sezonu organizasyonu Türkiye Kupası’nda yeni kadrolarıyla sahaya çıktı. 4 farklı ilde oynanan grup maçlarından sonucu en çok merak edilen; hiç kuşkusuz aynı gruba düşen Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker’in karşı karşıya geleceği ilk derbi mücadelesi olacak. İki ezeli rakip, yeni coach, yeni oyuncularla bu sezon ilk kez kozlarını paylaşacak. 

Kim siftah yapacak!

İzmir Halkpınar Spor Salonu’nda oynanacak derbi, saat 19.15’te başlayacak. Kupa öncesi büyük bir tartışma konusu olan yayıncı kuruluşun olmaması nedeniyle derbi maçını kulüplerin televizyonları FB ile GS TV yayınlayacak. Geçen sezon Beşiktaş’a 3 kupa birden kazandıran Ergin Ataman, bu kez Cenk Akyol, Engin Atsür, Ersin Dağlı, David Hawkins, Macvan, N’Dong, Jamont Gordon ve Domercant gibi isimleri renklerine bağlayan Galatasaray Medical Park’ın başında sahaya çıkacak. Fenerbahçe Ülker de, yıllardın İtalyan devi Siena’yı çalıştırmış Pianigiani önderliğinde grubunu lider bitirmek galibiyet almak için mücadele verecek. Kanarya’da McCalebb, Sato, Andersen, Batista, Barış Ermiş ve İlkan da Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkacak.
Haberi Paylaş :
Icon Icon Icon Icon
 
Spor haberleri ve İddaa İsh
Copyright © 2012. iddaa son haber - Edit By Kral İsmet