Sıcak Haber :
Anasayfa » » Ruhumuz yeter

Ruhumuz yeter

Unknown 10/05/2012 | 14:33


Hilbert, derbi öncesinde F.Bahçe'ye meydan okudu. Takım ruhunu rakibimizden daha fazla yaşayan bir ekibiz, biz kazanacağız!.


Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, hafta sonunda oynanacak derbi maçta galibiyete daha yakın taraf olduklarını ifade etti. Der Westen gazetesine uzun bir röportaj veren Hilbert; çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hilbert, "Beşiktaş olarak, geçiş sürecinde olan F.Bahçe'nin başarısı ya da başarısızlıkları ile ilgilenmiyoruz. Biz hemen hemen her zaman Süper Lig'de zirve yarışında varız. Hatta bu genç kadromuzla bile. Ayrıca biz takım ruhunu daha fazla yaşayan bir ekibiz. Bu nedenle pazar günü deplasmanda oynanacak maçın favorisi biziz ve Kadıköy'den galibiyetle ayrılacağız" yorumunu yaptı.

TAKIM İÇİNDEKİ BÖLÜNME, HUZURSUZLUK YARATIYORHilbert şöyle devam etti: "F.Bahçe deneyimli ve kaliteli bir takım ama kesinlikle yenilmez değil. Biz de bunun bilincinde sahaya çıkarak, son iki maçta aldığımız yenilgiler sonrası üzdüğümüz camiamızı mutlu edeceğiz." Alman futbolcu Roberto Hilbert'in röportajındaki en ilginç nokta, F.Bahçe ile ilgili yaptığı değerlendirme oldu. F.Bahçe'nin Meireles, Egemen ve Kuyt ile yeni transferleri ile Türkiye'deki büyük kulüpler arasında ayrıcalıklı bir kadroya sahip olduğunu belirten Hilbert, "Ancak bu üst seviyedeki uluslararası oyuncular, henüz birlikte çalışmaya alışamadılar. Kaptan Alex, F.Bahçe'nin yaşayan bir efsanesiydi ve şimdi sözleşmesi feshedildi. F.Bahçe bölünmüş bir hava veriyor. Bu, kulüpte huzursuzluklara neden olmuş durumda, bunu iyi değerlendireceğiz" ifadesini kullandı.
Haberi Paylaş :
Icon Icon Icon Icon
 
Spor haberleri ve İddaa İsh
Copyright © 2012. iddaa son haber - Edit By Kral İsmet